Frezen

In ons uitgebreide assortiment frezen vindt u vlakfrezen, hoekfrezen, profielfrezen, draadfrezen, groef- en schijffrezen, modulaire frezen, freesbody’s, wisselplaten en VHM frezen.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van het beste gereedschap voor uw bewerking en materiaal. Duhra Tools beschikt over veel kennis en ervaring met de nieuwste technieken en gereedschappen.

Meer informatie nodig over frezen?
Bel of mail ons.

Vlakfrezen

Met onze innovatieve topmerken zoals Seco en Sandvik kunnen we u een vlakfrees voor elke bewerking leveren. Wij leveren vlakfrezen voor hoge productiviteit met hoog verspanend volume, maar ook voor uw finishbewerking bieden we
de juiste frees.

Hoekfrezen

Het assortiment hoekfrezen bestaat uit frezen met lange snijkant, hoekradiusfrezen, helicoïdaalfrezen, trichoïdaalfrezen en frezen voor I-machining. Wij bieden de juiste frezen voor het bewerken van verschillende materialen, zoals aluminium en titanium. Ons programma bestaat uit wisselplaatfrezen van Sandvik en Seco en VHM-frezen van Karnasch, Hachenbach, Sandvik en Jabro.

Profielfrezen

Voor de juiste profielzuiverheid bieden wij hoognauwkeurigheidsfrezen, zoals volradiusfrezen, hoekradiusfezen, profielfrezen en wisselplaatfrezen. Afhankelijk van het te bewerken werkstuk, het werkstukmateriaal, de te gebruiken freesmachine en de wijze van programmering kunnen we u de juiste frees adviseren en leveren.

Draadfrezen

Schroefdraadfrezen is een bewerking die steeds vaker voorkomt, mede door de snelheid en proceszekerheid. Door perfecte spaanbeheersing is voor elk bedrijf onbemand verspanen mogelijk. Wij kunnen u de juiste schroefdraadfrees met of zonder binnenkoeling aanbieden voor de meest uiteenlopende materialen, zoals gehard staal, Duplex, Inconel, Hastelloy en titanium. Onze technisch specialist helpt u graag met de juiste instelling van de parameters.

Groef- en schijffrezen

Voor in- en uitwendig groeffrezen bieden wij groef- en schijffrezen in zowel volhardmetaal als met wisselplaat. Ook voor toepassingen met borgringfrezen, T-sleuffrezen, schijffrezen en seegerringfrezen leveren wij de juiste tools voor uw product. Bij het inzetten van de gereedschappen bieden wij u de benodigde technische ondersteuning.

Modulaire frezen

Modulaire frezen zijn opgebouwd uit een freesschacht met volhardmetalen opschroefkop of een wisselplaat met meerdere snijkanten. De opschroefkoppeling bestaat uit een gepatenteerde ronde, conische schroefdraad die optimale klemming en precisie waarborgt. Door deze repeteernauwkeurigheid is de modulaire frees uitermate geschikt voor de onbemande verspaning in 24/7.

Frezen
Frezen
Frezen
Frezen
Frezen
kemmler-grayscaled
logo_Premeto_Grijs
Frezen
Frezen
Frezen
Frezen
Frezen
Frezen
Frezen
Frezen

Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Contact

Duhra Tools
Willem Vleertmanstraat 21
7575 EC Oldenzaal

Routebeschrijving


tel.: +31 (0) 541 66 24 77
info@duhra-tools.nl

KvK Enschede 537 19395
BTW-nr. NL850989139B01