Gereedschapopspanning

Afhankelijk van de vereiste nauwkeurigheid adviseren wij u het juiste spangereedschap voor uw bewerking. Dit kan variëren van een Capto-opname in het μm-bereik tot een standaard weldonopname. Wij bieden creatieve oplossingen van de merken Seco, Sandvik, Haimer, Zürn, Kemmler en Eroglu. Als specialiteit beschikken wij over de Sandvik Silent Tools voor kleine diameters met lange uitdraailengtes, leverbaar in cilindrische en modulaire uitvoering.

Onze productexperts weten alles
over gereedschapopspanning.
Bel of mail ons.

Freeshouders

Steilkegels

Voor elke freesspindel leveren we de juiste freesopnames. Dit kan zijn een SK30, SK40 of SK50 steilkegel in DIN69871, MAS BT of DIN2080. Deze worden veelal toegepast tot 12.000 tpm. Passende aantrekbouten worden standaard meegeleverd. Big-Plus opnames bieden extra stabiliteit op het aanligvlak.
In ons programma vindt u:

  • weldonhouders
  • taphouders
  • oliedrukhouders
  • boorhouders
  • spantanghouders
  • krimphouders, enz.

HSK (DIN 69893) HSK-A, Capto

Voor de hoogtoerige machines kiezen we afhankelijk van uw bewerking voor HSK63A of Capto-opname. HSK staat voor Hohlschaftkegel en kenmerkt zich door een hoge statische en dynamische stijfheid en hoge positioneernauwkeurigheid. Met name de A-, E- en F-uitvoeringen zijn geschikt voor frezen met hoge toerentallen. Afhankelijk van de diameter variëren die van 12.000 tot 30.000 N/min. De Capto-opname word toegepast wanneer maximale stabiliteit en nauwkeurigheid vereist zijn. Zeker wanneer het gaat om korte instel- en wisseltijden. Capto is een modulair gereedschap dat in elke bewerking toegepast kan worden.

Draaibeitelhouders

VDI- houders (DIN 69880)

Voor gereedschaphouders voor draaimachines voeren wij de meeste bekende merken zoals: Sandvik, Seco, EWS, WTO, Kemmler en Eroglu. VDI-houders worden toegepast als snelwisselsysteem voor korte wisseltijden. Uiteraard is elke draaibeitel ook leverbaar met cilindrische of vierkante schacht.

Capto-houders (ISO 26623)

Capto-houders worden ingezet wanneer het gaat om hoge repeteernauwkeurigheid, stabiliteit, korte wissel- en omsteltijden. De Capto-opnames kenmerken zich door hun hoge precisie  en worden onder andere toegepast bij complexe processen in onbemande verspaning in 24/7. Alle capto-houders zijn standaard voorzien van binnenkoeling of High-Pressure Coolant. Van Seco-Tools en Sandvik-Coromant leveren we u het complete Capto-programma. Voor vragen over gereedschapsopspanning kunt u altijd bij ons terecht.

Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
kemmler-grayscaled
logo_Premeto_Grijs
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning
Gereedschapopspanning

Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Contact

Duhra Tools
Willem Vleertmanstraat 21
7575 EC Oldenzaal

Routebeschrijving


tel.: +31 (0) 541 66 24 77
info@duhra-tools.nl

KvK Enschede 537 19395
BTW-nr. NL850989139B01