Duhra Tools pand

Uw technisch partner

Duhra Tools levert verspanend gereedschap, opspangereedschap, meetgereedschap en gereedschapbeheersystemen aan matrijzenmakers, machinefabrieken en technische laboratoria. Wij leveren niet alleen kwaliteitsgereedschappen voor de verspanende industrie, maar voorzien u ook van vakkennis en betrokkenheid. Zo zijn we een technisch partner voor u.

Ons doel: uw rendement aan de machine optimaliseren

Door uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring bieden we verrassende oplossingen! Zeker in combinatie met gerenommeerde merkfabrikanten als Sandvik-Coromant, Seco Tools, Dormer, Karnasch, Hachenbach, SPPW, W&F, Wedevag, Zürn etc.

Referenties

 • “We zien een aanzienlijke verbruiksbesparing sinds we gebruik maken van het Duhra Tool Center. De voorraad is goed georganiseerd en zoeken naar gereedschappen is er niet meer bij.”

  Bert Kamphof – NLR

 • “Met het Duhra Tool Center zijn de voorraden gegarandeerd en behoren machinestilstand en het overschrijden van levertijden tot het verleden.”

  Tom Hogeling – Odemar Metaal B.V.

 • “Wij zijn al jarenlang klant bij Duhra Tools. Hun specifieke productenpakket ondersteund met gedegen advies past uitstekend in onze bedrijfsvoering.”

  Eric van den Berg – Van den Berg MouldTech

ons team

De experts van Duhra Tools

Over ons
Harald Kuipers

Directeur /
Technisch Adviseur

Over ons
Ria Kuipers

Administratie /
Boekhouding

Ons team 5
Jwan Shamoon

Verkoopbinnendienst /
Klantenbeheer

Pasfoto neutraal vrouw
Monique Elsjan

Verkoopbinnendienst

6 Lars filter bew
Lars Kuipers

Online-Marketing

Persoonlijke aanpak

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze technische adviseurs hebben ruime praktijkervaring in de verspaning. Wij zijn geen dozenschuiver, maar denken graag met u mee. Het resultaat is een goed doordachte technische oplossing die optimaal aansluit bij uw machine, het te verwerken materiaal en het te vervaardigen werkstuk. Een betaalbare oplossing bovendien, die qua prijs binnen uw budget past en een perfecte prestatie/kwaliteit garandeert.

Als geautoriseerd distributeur van Sandvik en Seco hebben wij een streepje voor. Wij kunnen u zeer deskundig technisch advies geven en zijn goed op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Ook andere fabrikanten hebben groot vertrouwen in Duhra Tools. Dat blijkt wel uit de lijst topmerken die wij in Nederland mogen vertegenwoordigen.

Oplossingsgericht

Met ruim 25 jaar ervaring staan wij voor u klaar om eenvoudige en complexe productieprocessen onder controle te brengen of nieuwe methodes te introduceren. Wij denken graag met u mee, zodat u kunt voldoen aan de steeds hogere eisen met betrekking tot nauwkeurigheid, snelheid, reproduceerbaarheid en leverbetrouwbaarheid.

Investeringen

Wilt u gaan investeren in nieuwe machines, een tooling of een gereedschapbeheersysteem? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze diensten
voor de verspanende industrie

 • technische advisering
  (gereedschappen / gereedschapbeheersystemen / machines / materialen)
 • consultancy
  (verspanende productieprocessen / machineproblematiek / bedrijfsadvies)
 • inkoop- en verkoopactiviteiten
  (service / support / after-sales)
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
kemmler-grayscaled
logo_Premeto_Grijs
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Contact

Duhra Tools
Willem Vleertmanstraat 21
7575 EC Oldenzaal

Routebeschrijving

tel.: +31 (0) 541 66 24 77
info@duhra-tools.nl

KvK Enschede 537 19395
BTW-nr. NL850989139B01