Draaien

Ons totaalprogramma voor draaien en steken leveren wij van de A-merken Sandvik Coromant en Seco Tools. Als ‘Technical Distributor’ van deze innovatieve merken kunnen wij u volledig van dienst zijn met een productiegericht advies en technische ondersteuning aan de machine.

Als verspaningsspecialist biedt Duhra Tools u de optimale oplossing voor elke draaibewerking in zowel enkelstuks als seriematige productie.

Meer informatie nodig over draaien.
Bel of mail ons.

Draaibeitels

Ons programma draaibeitels bestaat uit beitels voor uitwendig draaien, inwendig draaien, kopsteken, groefsteken en draadsnijden. Voor een optimaal spilrendement zijn alle draaibeitels leverbaar in zowel cilindrische als Capto-opname.

Beitelhouders

Wij leveren alle beitelhouders voor elke machineopname. Ons programma bestaat uit opnames met Capto, VDI, HSK, cilindrische schacht, vierkante schacht, CXS, Easy-fix en SL-koppeling. Voor inwendige bewerkingen met langere uitsteeklengte bieden wij een unieke oplossing met de Silent Tools van Sandvik en de Steady Line van Seco. Met behulp van deze innovatieve ontwikkeling beheerst u de oppervlakteruwheid en nauwkeurige maattolerantie. Om uw verspaningsproces gecontroleerd te laten verlopen, zijn alle beitelhouders standaard voorzien van binnenkoeling of hogedrukkoeling.


 

Wisselplaten

Op elke draaibeitel leveren wij een wisselplaat met de juiste geometrie en coating voor uw specifieke draaibewerking in alle materiaalsoorten. Hierbij wordt rekening gehouden met de kosten per snijkant en een lange, voorspelbare standtijd.

Prime Turning

De grootste innovatie allertijden van Sandvik Coromant heet Prime Turning. Met dit nieuwe draaiconcept en het CoroTurn Primegereedschap, kunt u in alle richtingen draaien, waardoor de productiviteit enorm toeneemt. Door de 50% of nog grotere productiviteitsstijging ten opzichte van conventionele draaimethodes wijkt het volledig af van enig ander draaiconcept van vandaag. Deze innovatie biedt ontelbare mogelijkheden om een bestaande draaibewerking veel efficiënter en productiever uit te voeren Vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

Draaien
Draaien
Draaien
Draaien
Draaien
kemmler-grayscaled
logo_Premeto_Grijs
Draaien
Draaien
Draaien
Draaien
Draaien
Draaien
Draaien
Draaien

Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Contact

Duhra Tools
Willem Vleertmanstraat 21
7575 EC Oldenzaal

Routebeschrijving


tel.: +31 (0) 541 66 24 77
info@duhra-tools.nl

KvK Enschede 537 19395
BTW-nr. NL850989139B01