Odemar Metaal koos voor Duhra Tool Center

Odemar Metaal B.V. is in 1958 opgericht en heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het CNC-verspanen van metalen voor de maakindustrie.

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn een absolute prioriteit voor deze moderne machinefabriek. Om de productieprocessen verder te optimaliseren heeft Odemar Metaal gekozen voor het gereedschapbeheersysteem van Duhra Tools.

Lees meer over Odemar Metaal B.V.

Onze productexperts weten
alles over Duhra Tool Center.
Bel of mail ons.

Onoverzichtelijke situatie

Bij Odemar ontstonden in de loop der tijd eigen voorraden van gereedschappen bij elke machine. Een onoverzichtelijke situatie die veel zoektijd opleverde. De wens was om alle gereedschappen te centraliseren en de gereedschapvoorraad beheersbaar te maken.

Een gereedschapbeheersysteem bleek hiervoor de ideale oplossing. De keuze viel al snel op het Duhra Tool Center. De software is duidelijk en overzichtelijk en biedt veel handige functies. Een ander groot voordeel ten opzichte van andere systemen is dat artikelen van meerdere leveranciers tegelijk kunnen worden ingevoerd.


Moderne ruimte

De werkplaats van Odemar Metaal is voorzien van een moderne afgesloten ruimte waarin geprogrammeerd, gecontroleerd en gemeten wordt. De gereedschappen liggen hier opgeslagen in het Duhra Tool Center.

Voordelen Duhra Tool Center voor Odemar

Het grote voordeel van het Duhra Tool Center is de tijdwinst. Omdat er niet meer gezocht hoeft te worden bij alle machines naar de gereedschappen, maar deze snel en eenvoudig uit de kast gehaald kunnen worden. Stilstand wordt voorkomen en Odemar ziet een duidelijke toename in de spiluren.

Discipline

Het systeem vraagt wel enige discipline. Omdat de gehele lade wordt vrijgegeven voor een uitgifte is het van belang dat alleen het geselecteerde artikel wordt uitgenomen. Juist omdat de werknemers zelf ook duidelijk de voordelen van het systeem ervaren en bewuster met de gereedschappen omgaan, wordt die discipline als vanzelfsprekend gezien.

Ondersteuning

De ondersteuning vanuit Duhra Tools is goed. Er zijn korte lijntjes en als er vragen zijn, wordt er meteen naar een oplossing gezocht.

Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
kemmler-grayscaled
logo_Premeto_Grijs
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar
Referentie Odemar

Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Contact

Duhra Tools
Willem Vleertmanstraat 21
7575 EC Oldenzaal

Routebeschrijving


tel.: +31 (0) 541 66 24 77
info@duhra-tools.nl

KvK Enschede 537 19395
BTW-nr. NL850989139B01