Aanzienlijke verbruiksbesparing
voor NLR met Duhra Tool Center

NLR is een toonaangevend, mondiaal opererend onderzoekscentrum voor de lucht- en ruimtevaart. Met zijn multidisciplinaire expertise en ongeëvenaarde onderzoeksfaciliteiten, levert NLR innovatieve, integrale oplossingen voor complexe uitdagingen in de aerospace sector.

De werkzaamheden van NLR beslaan het volledige spectrum van Research Development Test & Evaluation (RDT&E). Opdrachtgevers kunnen terecht bij NLR voor validatie, verificatie, kwalificatie, simulatie en evaluatie. Zo overbrugt NLR de kloof tussen onderzoek en toepassing in de praktijk. NLR werkt zowel voor overheid als industrie in binnen- en buitenland vanuit drie vestigingen in Amsterdam, Marknesse en Schiphol-Oost. NLR is opgericht in 1919 en heeft 650 betrokken medewerkers.

Lees meer over NLR

Onze productexperts weten
alles over Duhra Tool Center.
Bel of mail ons.

Keuze voor Duhra Tool Center

Referentie Duhra Tool Center NLR

De behoefte aan een gereedschapbeheersysteem is bij NLR ontstaan, omdat men te maken had met een grote onoverzichtelijke voorraad gereedschappen. Na verschillende systemen te hebben vergeleken, viel de keuze op het Duhra Tool Center. Doorslaggevend in de keuze was de flexibiliteit van ons systeem. Producten van meerdere leveranciers kunnen tegelijk beheerd worden en door gebruik te maken van de gebruiksovereenkomst was er geen grote investering nodig.

Het systeem, bestaande uit drie kasten, is al geruime tijd in gebruik. Het indelen van de artikelen heeft tijd en energie gekost, maar de voordelen van het systeem worden steeds duidelijker.

Duidelijk zichtbare voordelen

Waar eerder gereedschappen nieuw besteld werden omdat deze onvindbaar waren, kijkt men nu eenvoudig in de voorraad in het Duhra Tool Center en vaak blijkt dat het gereedschap gewoon aanwezig is.

Daarnaast gaan medewerkers bewuster om met de gereedschappen. Doordat de uitgiften geregistreerd worden, wordt er beter gekeken of het gebruikte gereedschap nog voldoet, voordat er een nieuw gereedschap wordt uitgenomen. Al met al heeft dit geleid tot een verbruiksbesparing van circa 30%.

Automatisch bestellen

Omdat het systeem automatisch bestelt aan de hand van vooraf ingegeven voorraadniveaus wordt ook nog eens tijd bespaard op het aanmaken en verwerken van handmatige inkoopopdrachten.

Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
kemmler-grayscaled
logo_Premeto_Grijs
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR
Referentie NLR

Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Contact

Duhra Tools
Willem Vleertmanstraat 21
7575 EC Oldenzaal

Routebeschrijving


tel.: +31 (0) 541 66 24 77
info@duhra-tools.nl

KvK Enschede 537 19395
BTW-nr. NL850989139B01